Caram, això de gastar-me 1.750 € en la bici que fa mesos que tinc posada entre cella i cella m’ha deixat amb una mica de mal cos, són massa calers. Però vaja, també em toca, tant d’esforç i austeritat mereixen una recompensa, o no?. Ara cal trobar una ruta a l’alçada d’aquest ferro nou. I que maca que és, em fa tanta il·lusió com aquella primera bici que em va regalar l’avi…ja deu fer 30 anys!. En fi, vaig a trucar el crack del Ramonet per donar-li la bona nova i per concretar la propera sortida.

-Ramon? Escolta, m’acabo de comprar la bici!- faig només sento que respon.

-Què? T’has comprat la TronkDevil 75? Ja?-.

-Doncs sí, no t’ho creies, oi?. Escolta, quan sortim?-.

-Quan vulguis, quan vulguis: amb la bèstia que portaràs entre cames potser fins i tot m’atrapes…- respon amb el to foteta i fantasma que el caracteritza quan parlem de BTT.

-Va, deixa’t d’històries i munta un cap de setmana amb la colla, a veure si em sorprens…- li dic segur que s’ho prendrà com un repte.

– Doncs m’han parlat de la Vall de Ribes per allà Ripoll, es veu que hi ha un munt d’itineraris, i amb desnivells que flipes i natura per donar i per vendre, ahir van passar la info pel grup de whatsapp però encara no ho he pogut mirar –.  I noto que comença a emocionar-se, amb el que jo puc entrar a rematar.

– D’acord, apalancar-nos allà un cap de setmana en una casa de turisme rural i anar sortint seria genial. Com ho veus, creus que la colla ens seguiria? Ho proposes tu o jo?-.

-Ja ho faig jo, tranqui. Tu busca’m info de cases rurals i preus i llocs i dies i tal i m’ho passes i jo organitzo la gent i controlo itineraris. Va bé?- .

-Perfecte, Ramonet, ets un crack, company!. Et dic quelcom!-.

http://www.vallderibes.cat/btt/