Encara no tens decidit que fer aquesta Setmana Santa? T’oferim activitats que pots gaudir mentre estàs allotjat a alguna de les nostres cases a la Vall de Ribes!

 Senderisme

Dins la Vall de Ribes pots trobar una gran varietat de rutes de Senderisme, aquí te’n recollim unes quantes:

  • Ribes de Freser – Roques Blanques – Ribes de Freser.                 Duració: 2h53min  Dificultat: Baixa
  • Ribes de Freser – Refugi del Pla d’Erola.                                        Duració: 1h57min   Dificultat: Mitja
  • Pels veïnats de Pardines sota l’ombre de Serra Cavallera.          Duració: 3 hores     Dificultat: Baixa
  • Per Campelles i Ribes de Freser sota la mirada del Taga.          Duració: 5h30min Dificultat: Mitja
  • Romànic i cultura a la Vall del Rigart.                                            Duració: 4h45min Dificultat: Mitja
  • Pels veïnats de l’Alt Freser.                                                               Duració: 5h30min Dificultat: Mitja
  • De Núria a Queralbs per pastures i camins miners.                    Duració: 5h45min Dificultat: Alta

 Més informació

Via Ferrada

Des de Ribes de Freser mateix pots accedir a la via ferrada de La Roca de la Creu. És un itinerari que permet arribar amb seguretat a zones de difícil accés per observar un fantàstic entorn, tot  endinsant-vos en el granòfir de Ribes, d’origen volcànic i únic a Catalunya.

Més informació

La Fira Formatgera de Ribes de Freser

El dia 1 d’Abril es celebra a Ribes de Freser com cada any la Fira Formatgera, inclou tastets de formatge i activitats per als més menuts!

Més informació

El Comte Arnau, de la història a la llegenda

Descobriu la història d’un dels grans mites de Catalunya amb una visita guiada a diferents punts claus de la llegenda:

Més informació

Trail Running

Si t’agrada córrer “fora de pista” per camins de muntanya, rastres o camins secundaris, creuant rius i rierols, combinant l’escalada i baixades pronunciades, Vall de Ribes t’encantarà!

A continuació et mostrem les curses posibles per practicar-lo:

  • Batega el Bac: Cursa que transcorre en un entorn protegit assolint cims de més de 2.000 metres. El recorregut té una distància de 26km amb un desnivell positiu acumulat de 1.450m. Aquesta prova passa per Campelles, el Baell, el refugi de Pla de Prats i el de la Covil amb el cim mateix (2.003m).
  • Vall de Ribes XS: Dos dies de curses. 40 Km 3000+, 25 Km 1500+, Gran Xs 65 Km 4500+ i 10 Km 600+. Curses infantils, xerrades i col.loquis.
  • Bastions: Dos dies de curses. 40 Km 3000+, 25 Km 1500+, Gran Xs 65 Km 4500+ i 10 Km 600+. Curses infantils, xerrades i col.loquis.
  • L’Esquella: Cursa de muntanya de 28 Km, amb baixades tècniques, que es limita a 300 participants.
  • L’Olla de Núria: Recorregut de 21,5 km de recorregut on no es trepitja ni un metre d’asfalt i el 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m, passant pel Puigmal, a 2913 metres, Pic del Segre, Coll de Finestrelles, pic de Finestrelles, 2827m, coll i pic d’Eina. pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.
  • Duatló de Queralbs- Núria: La Duatló d’Alta Muntanya de Catalunya (Queralbs-Puigmal-Núria) té un recorregut de 22 Km en BTT i 16 Km de cursa a peu, un desnivell de 900 metres BTT I 1000 metres de cursa a peu.

Més informació

BTT

La Vall de Ribes ofereix diferents possibilitats de rutes en BTT o bicicleta de muntanya, consulta la web per veure totes les rutes disponibles

Més informació