valldribes

Informació turisme i activitats – Vall de Ribes

Per ampliar més informació sobre les activitats d’aventura recomenem que visitin l’enllaç. Allà trobaran informació més detallada.

arnau

La llegenda del Comte Arnau – Rutes

L’origen del relat de la cançó es basa en la condemna del comte Arnau, castigat per no pagar als seus mossos la quantitat de blat que els havia promès. Al final de la cançó, quan la vídua li pregunta perquè viu a l’infern, el comte respon “per pagar males soldades”. Per això, i no per portar una vida sexual agitada (cosa que el poble podia comprendre i acceptar millor), fou condemnat el comte Arnau.

Més informació a la web

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rutes de muntanya, senderisme i btt

Gaudeix de les activitats d’aventura que t’ofereix la Vall de Ribes: rutes de muntanya, alpinisme, trekking, escalada, descens de barrancs i molt més

Més informació a la web

romanic2

Rutes del romànic – Vall de ribes

Descobreix l’emblemàtica arquitectura de Ribes a la Vall de Ribes. Des del castell i l’esglèsia de Santa Maria a Ribes de Fresser fins a l’esglesia de San Esteve a Pardines.

Més informació a la web

monestirs2

La Ruta dels Monestirs

Visita els monestirs de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Camprodon. El monestir de Santa Maria de Ripoll és l’escenari perfecte per endinsar-se en els orígens històrics i llegendaris dels comtats catalans.

Més informació a la web

lamolina

La Molina

La Molina és una estació capdavantera, amb un esperit esportiu i modern que conjuga amb la seva vessant familiar i amb activitats per a totes les edats. Quilòmetres de pistes per a tots els nivells, bona neu i serveis de qualitat.

Més informació a la seva web

masella2

La Masella

Estació d’esquí i activitats variades per a tota la família.

Més informació a la seva web

vall-de-nuria-173

Vall de Núria

A la vall de Núria trobareu tot d’activitats per gaudir en família. En temporada d’hivern els nens poden gaudir del parc lúdic i a la primavera i estiu podrán gaudir de passejades en poni o del cau de la marmota.Amb el cremallera viuràs un món de sensacions des de el primer moment. No et pots perdre la bellesa i l’espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria. És l’únic mitjà per accedir a Vall de Núria i amb un caràcter singular, és un tren cremallera, que recorre 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

Més informació a la seva web

El nostre Facebook!

Els nostres clients

Ver todas las opiniones
2002 - 2017 Turisme Rural El Redall SL. Pàgina web dissenyada per Pol Solà. Tots els drets reservats