Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/mageekla/public_html/elredall/wp-includes/functions.php on line 4139
Descompte especial per tots els "Bonada" - El Redall Descompte especial per tots els "Bonada" - El Redall

Promoció especial per a tots els “Bonada”! Gaudiran d’un descompte del 20% en la seva estada a Can Bonada!

 

A punt d’aparèixer el llibre Els Bonada, història d’una família de la Vall de Ribes: Volum 1. Dels Pradell als Bonada (1348-1560), es presentarà aquesta primavera a Can Bonada pel seu autor Enric Bonada.

 

www.bonada.cat

Deixa un comentari